03

studio

Wat is de essentie, de rode draad, het thema? Ik luister, stel vragen en doe onderzoek. Ik ga door tot ik de kern te pakken heb. Dan krijg je het mooiste en beste resultaat is mijn ervaring.

Over Studio Deining

Ik ga graag de diepte in. Goeie gesprekken en lol en goeie grappen. Juist die combinatie eigenlijk; de diepgang zoeken en hard lachen. En verder: eigenwijs, vriendelijk, betrokken, details en de grote lijn, kan goed luisteren en observeren.

Ik vind de samenwerking net zo belangrijk als het project, de klus zelf. Voor mij zijn die onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een wederzijdse klik maakt de mooiste dingen.

Ontwerpproces

Mijn ontwerpproces bestaat globaal uit vijf fasen. De precieze invulling verschilt per project en in overleg:

  • Helder krijgen van de vraag
  • Onderzoek inhoud en vormgeving
  • Idee- en ontwerpfase
  • Realisatie
  • Afronding

Anderen over mij

Ik vertrouw Wouter. We hebben uitgebreid met elkaar gesproken en het voelt gewoon goed. Ik voel me serieus genomen. Wouter kan goed duidelijk maken wat we nodig hadden.
Ellen
Natuurlijke Veehouderij
Wouter heeft ons heel professioneel begeleid in dit proces en traject. Wouter biedt structuur, werkt volgens een duidelijke tijdslijn en was flexibel als dat nodig was.
Veerle
Creatieve Hubs Nederland
Wouter is eerlijk en recht voor z’n raap, dat vind ik erg fijn. Hij stelt de goeie vragen en denkt mee. Het voelde als een gelijkwaardige samenwerking, wat ik heel prettig vind. Ik kan alles tegen hem zeggen.
Marjolein
Studio Vuurtoren
Studio Deining is gevestigd in Co Zwolle.