03

studio

Boeken ontwerpen is voor mij het oplossen van een probleem. Hoe kunnen we jouw verhaal zo goed mogelijk tot uiting brengen met een boek?

Over Studio Deining

Wat is de essentie, de rode draad, het thema? Dat is voor mij het uitgangspunt en de basis van een goed boekontwerp. Ik luister, stel vragen en doe onderzoek. Ik ga door tot ik de kern te pakken heb. Dan krijg je het mooiste en beste boek is mijn ervaring.

Boekontwerp

Je hebt een supermooi boek geschreven. Je hebt heel je ziel en zaligheid er in gelegd. Het is alles wat je voor voor ogen had. Maar dan?

  • Hoe maak je er nu een echt boek van?
  • Wat is daar allemaal voor nodig?
  • Met wie moet je samenwerken?
  • Welke kosten komen daarbij kijken?
  • Wat levert het op zo’n boek?

Ik help je in het hele traject; van advies, ontwerp tot drukwerk. Daarbij werk ik op basis van de juiste klik. Bij een goede gezamenlijke energie is het proces een feestje en het eindresultaat het beste.

boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Anderen over mij

Ik vertrouw Wouter. We hebben uitgebreid met elkaar gesproken en het voelt gewoon goed. Ik voel me serieus genomen. Wouter kan goed duidelijk maken wat we nodig hadden.
Ellen
Natuurlijke Veehouderij
Wouter heeft ons heel professioneel begeleid in dit proces en traject. Wouter biedt structuur, werkt volgens een duidelijke tijdslijn en was flexibel als dat nodig was.
Veerle
Creatieve Hubs Nederland
Wouter is eerlijk en recht voor z’n raap, dat vind ik erg fijn. Hij stelt de goeie vragen en denkt mee. Het voelde als een gelijkwaardige samenwerking, wat ik heel prettig vind. Ik kan alles tegen hem zeggen.
Marjolein
Studio Vuurtoren
Studio Deining is gevestigd in Co Zwolle.